Huurdezon zorgt dat jij zorgeloos kunt genieten van goedkope zonnestroom.

Zonnepanelen huren

Met zonnepanelen van Huurdezon wek je zelf je eigen groene stroom op. Voor de zonnepanelen betaal je een vaste bijdrage per maand die meestal lager is dan je besparing. Omdat je nu veel minder stroom van je energieleverancier hoeft af te nemen kun je direct je maandelijkse voorschot bij je energieleverancier verlagen.

Zo bespaar je bijvoorbeeld met 8 zonnepanelen al vele tientallen euro’s per jaar en daarnaast verlaag je je CO2-voetafdruk met ruim 1500 kg per jaar! En dat is goed voor het milieu! Zo kun je dus direct besparen op je energiekosten zonder zelf de investering in zonnepanelen te hoeven doen.

Besparen

Voor Huurdezon betaal je een vaste lage prijs per maand. Hierdoor bespaar je dus direct op je energiekosten. Niet investeren, wel besparen.

Duurzaam

Met zonnepanelen draag je direct bij aan een beter milieu. Je wekt zelf je eigen zonnestroom op en zorgt ervoor dat er minder vervuilende kolen-, en gascentrales nodig zijn.

Zorgeloos

Huurdezon betaalt voor de zonnepanelen en het onderhoud en garandeert dat het systeem optimaal werkt. Zodat jij kunt zorgeloos kunt genieten van goedkope zonnestroom.

Materialen

Wij werken alleen met de allerbeste producten die in de markt verkrijgbaar zijn. Dat doen we omdat wij verantwoordelijk zijn voor de goede werking van je zonnepanelen. De investering en het risico voor storingen of uitval liggen dus ook bij ons.

Wij geloven dat zonnepanelen pas echt duurzaam zijn als ze ook lang meegaan. Daarom werken we met zonnepanelen van Sunpower met 25 jaar volledige garantie en omvormers van SMA. Twee wereldleiders als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Sunpower produceert de meest efficiënte zonnepanelen ter wereld en heeft als enige producent het cradle to cradle certificaat. De productie van SMA omvormers is volledig CO2 neutraal.