Huurdezon wil de energietransitie toegankelijk maken voor iedereen.

Ons verhaal

Huurdezon is een initiatief van Zonnefabriek waarmee wij een doorbraak hebben gerealiseerd voor mensen die wel graag de overstap willen maken naar zonne-energie, maar liever niet zelf de investering willen doen.

Wij leggen de zonnepanelen op je dak en jij betaalt eigenlijk alleen voor het gebruik van de stroom die het systeem oplevert. Onderhoud, service en monitoring zijn volledig inbegrepen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Zo kun je zonder investering zorgeloos genieten van je eigen zonne-energie en een lagere energierekening.

Team

David van der Burg

David is sinds 2010 directeur van Zonnefabriek, een innovatieve specialist in advies en installatie op gebied van zonne-energie. Hij is verantwoordelijk voor veel innovatieve zonne-energie concepten zoals Zonvast; het eerste lease concept voor particulieren in Nederland in samenwerking met Greenchoice. David werkte eerder als consultant voor overheid en bedrijfsleven bij een milieuadviesbureau. David heeft een doctoraal Biologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Kaspar Melis

In 2013 startte Kaspar zijn werkzaamheden in de energiemarkt en wist hij dat hij bij wilde dragen aan de transitie naar duurzame energie. Dat wij als mensen beter omgaan met de aarde waarop wij leven en verantwoordelijkheid nemen voor toekomstige generaties is hierin zijn uitgangspunt. De enorme potentie van zonne-energie wil hij beschikbaar maken voor iedereen. Met zijn kennis en eerlijke advies op dit gebied wil hij bijdragen aan deze doelstelling en hiermee winst creëren voor zowel mens als planeet.

Fabio Vicino

Fabio is actief in de zonne-energie sector omdat hij wil bijdragen aan het versnellen van de duurzaamheids-transitie. Dit deed hij eerder als junior project manager, waarbij hij woningcorporaties begeleidde bij hun zonne-energie projecten. Nu zet hij zijn kennis in bij Huurdezon als sales medewerker, waarbij hij zich bezighoudt met marketing en het adviseren van klanten. Deze transitie kunnen we alleen tot een succes maken door in mogelijkheden te denken, vooruitgang te boeken, kennis te delen en het sociale aspect mee te laten wegen. En hoe mooi is het als de zon een extra positieve bijdrage kan leveren aan de wereld!

 

Partners

Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam leent geld aan Huurdezon via het Duurzaamheidsfonds Amsterdam. Hierdoor kunnen we een maximale besparing realiseren op de energierekening van onze Amsterdamse klanten. Het Duurzaamheidsfonds is opgezet met het doel zijn waarde te behouden en tegelijkertijd te zorgen voor een verlaging van de CO2 uitstoot in de stad.

Zonnefabriek

Zonnefabriek is een zeer ervaren zonnepanelen-installateur en is al sinds 2009 actief in heel Nederland. Inmiddels heeft Zonnefabriek bij vele duizenden tevreden klanten zonnestroom projecten gerealiseerd. Kernwaarden van Zonnefabriek zijn: kwaliteit, eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Zonnefabriek wordt beoordeeld met een 9,2 door haar klanten en 96% beveelt Zonnefabriek aan!