Zij gingen je voor

1015 tevreden klanten

 

Mevrouw Winius uit Uithoorn

“Ik ben heel blij dat ik aan dit fantastische project mee kan doen. Dankzij HuurDeZon wek ik nu mijn eigen groene energie op, zonder dat ik naar de zonnepanelen om hoef te kijken.”

Jan en Leny van den Akker uit Amsterdam Osdorp

“Onze energierekening omlaag en winst voor het milieu! Wat wil je nog meer?
De monteurs werken erg netjes. De zonnepanelen liggen er keurig bij en wij hebben er geen omkijken naar.”

Mevrouw Lassche uit Amstelveen

“Wij genieten deze zomer extra van het zonnige weer! Onze zonnepanelen werken heel goed, het is werkelijk geen geld voor deze hoeveelheid stroom. Prettig ook dat we de zonnepanelen gewoon op ons dak kunnen achterlaten, als wij in de toekomst nog eens willen verhuizen.”

Agnes Johannesma uit Amsterdam Middenveldse Akerpolder

“Het is zo leuk om te zien dat de elektrameter terugloopt als de zon schijnt! Als de zonnepanelen meer opbrengen ‘verdienen’ we extra en betalen we nog minder aan de energiemaatschappij, want we gebruiken eerst onze eigen zonnestroom.”

Hans Koot uit Amstelveen

“Gisteren heeft HuurDeZon zonnepanelen op mijn dak geplaatst. De installateurs werkten vlot en hebben mijn woning netjes achtergelaten. Heel leuk was dat ik diezelfde middag de meter terug zag draaien!”

Els Gasseling uit Uithoorn

“Als gemeenteraadslid pleit ik al jaren voor meer zonne-energie, dus ik vind HuurDeZon een heel leuk project. Sommige zaken in de uitvoering konden beter, maar het systeem ligt er goed bij zonder dat ik er enige omkijken naar heb. Ik hoop dat veel huurders van Eigen Haard zich zullen aanmelden.”